Абе пичове къв мое да му е шибания проблем и дайте съвет къде мога да си го оправя
Известие
Collapse
No announcement yet.
Километража на 33-1992 не бачка
Collapse
X
-
мисля 4е преди време беше коментирана същатата тема . за скоростомера поне на мен на 2000км буксата отзад на таблото губи контакт хубаво е да провериш до акомулатора има букса която свързва дат4ика със километража това е наи добрия варянт .
ако не тръгне отваяш километража и мериш какво е по4инало на мен ми бе6е заминал един диот смених го и работе6е извесно време и пак се прееба и то окон4ателно от по старите 33 става километража с малки промени оба4е ако смени6 циферблата показва със 10km\h отгоре другото е дат4ика които мисля 4е бе6е доста скъп . мотор4ето на километража може да го проверите със батерия от 1.5в
късметAlfa Romeo Sport Wagon 1.7 4x4 8v 91g
Comment
-
Стара кола като стара жена
Първоначално публикувано от SerpenteХа! И на моята не бачка. Скоростомера също. Нямам никаква идея с колко км/ч карам, нито пък колко км изминавам... Защо ли ми се струва, че километража нещо е попревъртян от някого навремето?
Comment
-
Re: Стара кола като стара жена
Първоначално публикувано от BecoПървоначално публикувано от SerpenteХа! И на моята не бачка. Скоростомера също. Нямам никаква идея с колко км/ч карам, нито пък колко км изминавам... Защо ли ми се струва, че километража нещо е попревъртян от някого навремето?
@Serpente - Провери си жилото, както казва колегата. Може да е излязло откъм скоростите или откъм таблото. Ако и на двете места е ОК, провери да не се е скъсало в бронятаsigpic
Comment
-
Проверяваш си първо датчика тои е на скоростната кутия от дясно гледано откъм купето. Ако датчика е здрав провери кабела който ходи до таблото, ако и той е здрав отваряш таблото с уредите и повтаряш с поялник съмнителните спойки. Ако и след това не работи сменяш транзистора за управление на моторчето което върти стрелката слагаш по-мощен транзистор и всичко заспива.Fiat Punto 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
sigpic
Comment
-
Re: Стара кола като стара жена
Първоначално публикувано от Dodo 155Първоначално публикувано от BecoПървоначално публикувано от SerpenteХа! И на моята не бачка. Скоростомера също. Нямам никаква идея с колко км/ч карам, нито пък колко км изминавам... Защо ли ми се струва, че километража нещо е попревъртян от някого навремето?
@Serpente - Провери си жилото, както казва колегата. Може да е излязло откъм скоростите или откъм таблото. Ако и на двете места е ОК, провери да не се е скъсало в бронята
Comment
Comment